KIJÓZANÍTÓ
gycsaba
2019. május 14. kedd, 19:51
Eddig nem tudtak hatékonyan ellenőrizni, na de két hét múlva minden másképp lesz.

Tennie kellett valamit a belügyminisztériumnak, mert Romániában egyre nagyobb divat bedrogozva gépkocsit vezetni, ráadásul hetente jelennek meg új pszichoaktív szerek a piacon, a beazonosításukra pedig nem volt megfelelő rendőrségi felszerelés. Legalábbis eddig.

Carmen Dan miniszter ugyanis bejelentette: a közlekedési rendőrök két héten belül olyan felszerelést kapnak, amellyel már a helyszínen kiszűrhetik azokat a sofőröket, akik tudatmódosító szert fogyasztottak. A csodaeszközt első körben a tengerpart környékén vetnék be, ott, ahol a legtöbb ilyen eset előfordul.

Nemrég írtunk arról, hogy csak az év első három hónapjában 162  aszfaltbetyár ellen indult bűnvádi eljárás amiatt, hogy bedrogozva vezettek, míg az elmúlt évben 330 sofőr esetében mutatták ki ugyanezt. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31165
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.