TROLL
gycsaba
2019. május 14. kedd, 17:32
Ez már a trollkodásnak egy nehezen überelhető szintje.

Megnéztük volna Sevil Shhaideh volt miniszterelnök-helyettes ügyvédjének az arcát, amikor a bukaresti bíróságon várakozva rá kellett csatlakoznia a „muie PSD” nevet viselő wifi-hálózatra. Egy biztos: a szociáldemokrata politikus ügyvédje annyira kiakadt, hogy azonnal a Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanácshoz (CSM) és az Igazságügyi Felügyelethez fordult, hogy kiderítse, hogyan történhet meg egy ilyen szintű trollkodás épp a bukaresti bíróságon.

Segítünk: lehet, hogy az intézmény rendszergazdája USR-s? :)

A rendkívül szórakoztató tiltakozási módszer egyébként tavaly nyáron kezdett elterjedni: a MUIEPSD (vagyis: kapd be, PSD) felirat korábban felkerült egy rendszámtáblára is, megjelent egy navigációs mobilalkalmazás térképén is, sőt egy ejtőernyős 4000 méter magasból ugrott ki azzal a bizonyos felirattal, de arról is hírt adtunk, hogy az üzenet megjelent Kolozsvár és Szászrégen között, egy domboldalon, a termésbe „gravírozva” is. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31163
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.