TROLL
gycsaba
2019. május 14. kedd, 17:32
Ez már a trollkodásnak egy nehezen überelhető szintje.

Megnéztük volna Sevil Shhaideh volt miniszterelnök-helyettes ügyvédjének az arcát, amikor a bukaresti bíróságon várakozva rá kellett csatlakoznia a „muie PSD” nevet viselő wifi-hálózatra. Egy biztos: a szociáldemokrata politikus ügyvédje annyira kiakadt, hogy azonnal a Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanácshoz (CSM) és az Igazságügyi Felügyelethez fordult, hogy kiderítse, hogyan történhet meg egy ilyen szintű trollkodás épp a bukaresti bíróságon.

Segítünk: lehet, hogy az intézmény rendszergazdája USR-s? :)

A rendkívül szórakoztató tiltakozási módszer egyébként tavaly nyáron kezdett elterjedni: a MUIEPSD (vagyis: kapd be, PSD) felirat korábban felkerült egy rendszámtáblára is, megjelent egy navigációs mobilalkalmazás térképén is, sőt egy ejtőernyős 4000 méter magasból ugrott ki azzal a bizonyos felirattal, de arról is hírt adtunk, hogy az üzenet megjelent Kolozsvár és Szászrégen között, egy domboldalon, a termésbe „gravírozva” is. 

 

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?