szabot
2019. április 23. kedd, 16:55
Szó szerint képen: a volt teniszbajnok megkávéztatta a volt államfő portréját. És közben videóztatta.

Két kispárt listavezetője csapott össze unortodox módon: választási vita helyett a köztéri rongálást választotta Ilie Năstase volt teniszbajnok, az UNPR (Gabriel Oprea progressziópártja) EP-listavezetője. Az ex-sportoló nemes huligánegyszerűséggel leöntötte Traian Băsescu kampányportréját tejeskávéval, miközben egy ismerőse telefonnal rögzítette az akciót.

Traian Băsescu a Népi Mozgalom Pártjának (PMP) listavezető jelöltje az EP-választáson, ezért szerepelt az élőnagyságnál nagyobb portréja a párt kampánysátrán. A képenloccsantásról készült videót egyébként nem Năstase hozta nyilvánosságra, hanem a PMP egy bukaresti politikusa felháborodott szöveggel, hogy ez mégis milyen huligántempó ahhoz képest, hogy Năstase a hadsereg tartalékos tábornoka.

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.