Megvezetve
gycsaba
2019. április 16. kedd, 16:47
Ráadásul tizenöt éven keresztül. Dagad a jogosítványbotrány.

Tovább gyűrűzik a jogosítványbotrány a Giurgiu megyei Bolintin településen, ahol, mint kiderült, több száz analfabéta jutott jogosítványhoz az elmúlt években, „természetesen” pénzért. A Digi24 kiderítette, egy helyi rendőr 15 éven keresztül (!!!) vezetett jogosítvány nélkül, de szerencsétlenségére épp a kollégái buktatták le, akik eljárást is indítottak ellene.

A jogosítvány-osztogatáshoz hasonlóan ezt a botrányt is sikerült évekig titokban tartani, a Nicu Gheorghe névre hallgató rendőr ugyanis 2014-ben bukott le, 2016-ban ki is rúgták a rendőrségtől, két évvel ezelőtt pedig egy év 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Nicu Gheorghe azóta kocsmát nyitott a rendőrség közelében, és jogosítványt is szerzett. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy neki is 5000 eurót kellett-e fizetnie az okmányért, mint az írni-olvasni nem tudó helybelieknek.

A jogosítványbotránnyal egyébként az ügyészség két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni, ami enyhe túlzás, hiszen a dossziék továbbra is irodai fiókokban porosodnak. Úgy látszik, az illetékesek valamiért nem akarják elkapkodni a dolgot.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30823
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.