Csempészlények
béel
2019. április 15. hétfő, 13:09
Spanyolországból indultak, Olaszország volt az úti cél.
Nem jött össze az ígéretes üzlet annak a négy román állampolgárnak, aki Spanyolországból csempészett jókora mennyiségű kábítószert Olaszországba: a napokban az olasz hatóságok lekapcsolták őket.
 
A négy román kamionnal csempészett mintegy 500 kilogrammnyi hasist és marihuánát az olaszországi Novarába. És nem kispályáztak: a kábítószerek összértéke kétmillió euró. A drogot műanyag zacskókba és rafiazsákokba csomagolták, úgy helyezték el a kamion rakterében.
 
Az úton Olaszország felé a csoport egyik tagjai személyautóval hajtott a kamion előtt – de így sem tudta elejét venni annak, hogy Novarában lecsapjanak rájuk a rendőrök. Azok ugyanis már napok óta megfigyelés alatt tartották az általuk bérelt garázst.
 
A rendőrség őrizetbe vett három olasz állampolgárt – két férfit és egy nőt – is, akiknek a lakásában hamis pénzt találtak.
 
A román csempészeket éppen az olaszokon keresztül kapcsolták le, ők álltak kapcsolatban velük.
 
A románokat és a két olasz férfit Novarában, a nőt Verceliben helyezték előzetes letartóztatásba. 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30802
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.