Idegen tollak
Timi
2019. április 13. szombat, 16:58
A PSD kampánygurui mintha egy párhuzamos valóságban élnének.

Kezdi a PSD is megérteni, hogy egy politikai kampány sikeréhez nem elég végigjárni a párt polgármestereinek falvait, muszáj az online kommunikációval is megbarátkozni, a választópolgárokat ugyanis egyszerűbb manapság virtuálisan elérni, mint az utcákon. A párt kampánygurui intenzívebb reklámhadjáratot indítottak a közösségi oldalakon, és egy saját mobilalkalmazással is nyomulnak, miután nemrég a Facebook törölte a trollhadseregüket és az áloldalaikat.

A gond azzal van, hogy a saját megvalósításaikat reprezentáló fotók helyett az interneten megvásárolható úgynevezett stockfotókat használtak a vizuális kampányhoz, ami egészen vicces párosításokat eredményezett. Így például a marosvásárhelyi vasútállomás „európai standardok szerinti modernizációját” a kijevi állomással illusztrálják, az orvosi bérek emelését pedig elégedettnek tűnő dél-afrikai orvosokkal. Bár a mezőgazdasági öntöző berendezések számát állítólag megduplázták, egyet sem sikerült lencsevégre kapni, ehelyett egy kanadai fotóval dicsekednek. Mindegyik fotó elérhető a Shuttershockon, az eredeti szerzők nevével.

Codrin Ştefănescu, a PSD főtitkára a Digi 24 megkeresésére azt mondta, hogy minden egyes romániai településen legalább három beruházás van folyamatban, de a sajtó csak a „szarsággal” foglalkozik. Állítása szerint több mint 37 ezer fotóval rendelkeznek, lehet, hogy tévedésből vagy abszurd véletlen folytán egy-egy nem oda való fotó is bekeveredett a többi közé. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30788
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.