A kép forrása a fesztivál Facebook-oldala
Aludj el szépen, fesztivállat
szabot
2019. április 2. kedd, 20:29
1800 és 2800 lej között adják ki bentlakásaik szobáit a fesztivál négy napjára.

Több mint tízezer fesztiválozót szállásol el két kolozsvári egyetem: az agrár- és állatorvosi egyetem, illetve a műszaki egyetem, adta hírül ma az Untold fesztivál szervezőcsapata. A fesztivál honlapján az Accomodation menüpontnál mától foglalhatók a két egyetem bentlakási szobái az augusztus 1-5. közötti időszakra.

A műszaki egyetem négy ágyas kollégiumi szobáit a Hajnal negyedben 1800 lejért lehet kivenni négy éjszakára, illetve lehet ágyanként is foglalni 450 lejért. Az Agronómia bentlakása elit szállásnak számít: amellett, hogy mindössze 1400 méterre található a fesztivál helyszínének főbejáratától, csak szobánként két ágy van, és ennek megfelelően drágább is, 2800 lejbe kerül a fesztivál időszakára. Mindkét egyetem nonstop recepciót is működtet a bentlakásokban.

Összehasonlításként: a város ötcsillagos szállodája, az Opera Plaza éjszakánként 500 lejes áron kínálja a kétágyas szobáit, az árban benne van a reggeli is. Természetesen a fesztivál időszakára már nincs üres szobája.

A szervezők jóslata szerint ez az Untold Campus néven hirdetett tízezer szálláshely is gyorsan el fog fogyni, ezért arra kérik azokat a kolozsváriakat, akik szívesen elszállásolnának fesztiválozókat, hogy írják meg a felajánlott szálláshely részleteit a cazare@untold.com email címre. Ezen kívül működik a Fogadj örökbe egy fesztiválozót (Adoptă un Untold-ist) Facebook-oldal is, a szervezők szerint az elmúlt két évben több mint háromezer fesztiválturista talált így szállást.

Idén Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US és Sub Focus B2B Wilkinson lesz a sztárfellépő, jó szórakozást mindazoknak, akiknek ezek a nevek mondanak is valamit. Mindenki másnak jó idegrendszert, kellemes megszökést a városból, vagy legalább hatékony füldugókat.

comments powered by Disqus
A kincses város egyelőre utolérhetetlen Romániában a tömegközlekedés fejlesztésében.
Közbeszerzés: közbe’ szereznek.
Nemes célokkal alakult meg Kolozsváron az Erdélyi Hagyományok Háza Alapítvány.
Románia jövőképe új hegyláncok megjelenésén és megismétlődő egyéni baleseteken alapszik. Ettől eltekintve, ugyanaz a dagonya. Traian Ungureanu írása.
Eltévesztették a címet, de ha már betértek, keménykedni kezdtek. Emberükre leltek.
Ahelyett hogy elmennének egy lakatlan szigetre, pár könyvvel. Például.
Vajon tényleg egyesülhet a két párt?
Ezzel az aljas húzással állt elő Răzvan Cuc a bizalmatlansági indítvány napján – állítja a Tarom kirúgott igazgatója.
Pár mondat egy körülrajongott film kapcsán, amely nagyon nem az elnyomó rendszer ellen lázadó kisember-hősről szól. Csakhogy a csodavárókat a valóság egyáltalán nem érdekli.
Ismét bejelentkezett egy cég, mely megmentené Kolozsvárt a pokoli forgalomtól – ezúttal a magánszemélyek autói révén.
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.