Fotó: Huff.ro
Elszámolták
gycsaba
2019. március 24. vasárnap, 11:43
Ezt hívják totális fiaskónak.

Nagyjávól borítékolni lehetett, hogy az eleve botrányosan induló képességvizsga-próbán siralmas eredmények születnek, de erre a végeredményre még a sokat bírált oktatásügyi minisztérium sem számított. Az összesített adatok alapján a vizsgán részt vevő 7. és 8. osztályos diákok alig 52 százaléka ért el 5-ös fölötti átlagot.

Ecaterina Andronescu egyenesen elkeserítőnek nevezte a vizsgaeredményeket és rámutatott, komoly gondok lehetnek a matematika tantervekkel, mert a diákok ezen a vizsgán érték el a legrosszabb eredményeket.

A március 11-én kezdődött felmérőt megelőzően az Országos Diáktanács felszólította a diákokat, hogy a képességvizsga próbáján ne írjanak semmit a lapra, így tiltakozva az ellen, hogy a szaktárca nem a képességeikre, hanem az ismereteikre kíváncsi. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30500
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.