Vadkelet
béel
2019. március 17. vasárnap, 11:07
Elképesztően operatívak voltak vasárnap kora reggel.

Igazi, filmekbe illő rablás történt vasárnap kora reggel a dél-romániai Argeş megye székhelyén, Piteşti-en: két álarcos rabló berontott egy játékterembe, és pillanatok alatt lenyúlta az éjszakai bevételt, ami nem ki összeget jelent.

A rablás nem sokkal reggel hét előtt történt: a két álarcos fegyveres egyike pisztollyal – amelyről egyelőre nem tudni, valódi volt-e –, a másik egy fejszével felfegyverkezve rontott be a játékterembe, ahol néhányan önfeledten játékgépeztek.

Az egyik támadó kirángatta a pénztárosnőt a pult mögül, és kirámolta a kasszát – mint kiderült, 40 ezer lejt zsákmányolt. A másik addig biztosította társa számára a nyugodt „munkakörülményeket”. 

A megyei rendőr-főkapitányság szerint a pénztárosnő pánikrohamot kapott, a biztonsági őr pedig kisebb sérüléseket szenvedett, miután összetűzésbe keveredett a támadókkal.

A rablók hihetetlenül operatívak voltak: a rablás kevesebb mint egy percig tartott.

A rendőrség természetesen teljes erőbedobással nyomoz az ügyben.

 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30406
Az ukrán parlament óriási győzelemként szavazta meg a nyelvtörvényt, amely a kisebbségi nyelveket a magánszférába szorítja.
A Liga 1 legidősebb aktív játékosa lett a szentgyörgyi futballklub ügyvezető igazgatója.
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.