Tisztelettel adózunk
béel
2019. március 15. péntek, 09:01
Egy brassói adóhivatali vezetőt kényszerített erre a sanyarú Sors. De a gonosz DNA lebuktatta.

Nem sikerült egy kis mellékjövedelemmel gyarapítani a családi kasszát annak a vezető beosztású referensként dolgozó adóhivatali alkalmazottnak, aki az adóhatóság brassói regionális főosztályán tevékenykedett referensként, de az állami fizetést egy kis kenőpénzzel szerette volna kiegészíteni.

A férfi ezer eurót kért egy üzletembertől azért, hogy odahasson: az adóhatóság ne végezzen az elmúlt öt év pénzügyi tevékenységét firtató ellenőrzést annak cégénél.

Csütörtökön délután, egy áruház parkolójába beszélték meg a találkozót, ahol a tranzakciónak meg kellett volna történnie, azonban az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) rajta volt az ügyön – minden bizonnyal az üzletember feljelentése nyomán, őt ugyanis tanúként emlegetik –, és éppen akkor csaptak le az adóellenőrre, amikor az átvette a kenőpénzt.

Aki most ahelyett, hogy azon gondolkodna, mire költi el az ingyenpénzt, most azon agyalhat, hogyan készül fel a védekezésre. Erre többek között a 60 napos bűnügyi felügyelet alatt is lesz ideje.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.