A kép forrása a műsorvezető Facebook-oldala
kampányarc
szabot
2019. március 13. szerda, 09:37
A magyarok ellen professzionálisan hergelő Rareş Bogdan visszairatkozott a liberális pártba.

Szaftosan nacionalista kampányra számíthatunk az európai parlamenti választások előtt, a Nemzeti Liberális Párt ugyanis leigazolta Rareş Bogdant, aki estére estére fröcsögte a magyarellenes indulatokat és szlogeneket a Realitatea TV képernyőjéről.

A PNL képviselője, Florin Roman jelentette be, hogy Rareş Bogdan visszairatkozott a pártba, és azért vissza, mert korábban már tag volt: a párt kolozsvári ifjúsági szervezetét vezette. Láthatólag a PNL-t nem zavarja, hogy a CNA már többször vaskosan megbírságolta a Realitatea TV-t Rareş Bogdan mélynackó hőbörgései miatt, a pártot valószínűleg az a 220 ezres közönség érdekli, amelyet a műsorvezető a Facebookon felhalmozott.

Rareş Bogdannak már korábban felajánlotta a PNL, hogy vezesse az EP-jelöltek listáját, erre még nem mondott határozott igent, de többször utalt rá, hogy EP-képviselő lesz. De nem akármilyen, mezei EP-képviselő, mert ő nem azért megy vissza a politikába, mondta, hanem hogy kegyetlenül harcoljon, és elhitesse a liberálisokkal, hogy ők lehetnek az ország legerősebb pártja.

A párt 10 képviselői helyre számít az Európai Parlamentben, ha megszerzi a szavazatok 25-30 százalékát. Az elsőként jelentkező volt pártelnök, Crin Antonescu sajtóértesülések szerint már nem szerepel a befutónak számító első tíz hely valamelyikén. A PNL csütörtökön szavaz a befutó helyekről.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30347
Amint az várható volt, a szövetség 33+10 tulipánossal vág neki az európai parlamenti választásoknak.
Miért is van az, hogy annyi ön- és közveszélyes tragacs gurul a mioritikus haza közútjain? Az ember elolvassa a cikket, és örökre elmegy a kedve a használt autóktól.
Az abszurditás határát már rég túllépte ez az ügy, de még mindig lehet fokozni.
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
A századik válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs passzaiból születtek a horvátok elleni gólok.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.