HEAVENICETRIP!
gycsaba
2019. március 13. szerda, 19:56
A magyar elektronikus zenei színtér egyik legnagyobb múltú, nemzetközi ismertséggel rendelkező zenekarát láthatjuk vendégül hamarosan.

Az első magyar színes televízióról elnevezett ColorStar nevével a sokszínű zenéjére is utal: lemezeiken – de főleg a koncerteken – magától értetődően ötvözik a pszichedelikus rockzenére jellemező elemeket az elektronikus tánczenével, olykor jazzes, népzenés kikacsintásokkal. A több mint húsz éve működő budapesti zenekar eleinte inkább instrumentális, idővel a dalos forma felé forduló zenéjét korábban néhányszor az erdélyi közönségnek is megmutatta, de ha jól tudjuk, ez az első önálló turnéjuk mifelénk.

A hattagú formáció lehengerlő erejű, egyszerre önfeledt táncra és belső utazásra invitáló koncertjeit a következő helyszíneken lehet megtekinteni: 

  • 03.27. 21.00 Reflektor Venue, Temesvár
  • 03.28. 21.00 Atelier Café, Kolozsvár
  • 03.29. 22.00 Szimpla, Sepsiszentgyörgy
  • 03.30. 21.00 Gravel Room, Szatmárnémeti

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30361
Ha Európa ferde szemmel néz Magyarországra, akkor Románia kedvezőbb fényben tűnhet fel. És mégsem.
Nem mi állítjuk ezt, hanem egy civil szervezet, mely kielemezte a jelölteket.
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.
A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium hagyományos udvari bálja idén is megdobogtatta a szíveket.
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Tegnapelőtt költözött az intézmény Jeruzsálembe. Tegnap hó, mégsem! Ma megint költözik. A román diplomáciai szappanopera folytatódik.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.