Fotó: Alesdonline.ro
Újabb álnokság
papmeli
2019. február 14. csütörtök, 13:42
A símaszk úgy tűnik, hogy már kiment divatból.

Ha nem olvastunk volna elég álorvosról, álügyvédről és egyéb álnokságról az elmúlt napokban, íme, itt egy újabb hír: álmentős lopott egy élesdi üzletben. Azaz a tolvaj mentősnek öltözve indult el „bevásárolni”, de mint kiderült, hiába az egyenruha, nem a Bihar megyei mentőszolgálat alkalmazottja.

A karneválra hangolódott tolvajt a térfigyelő kamerák örökítették meg, amint különböző piperecikkeket vág zsebre, sőt, előtte még kedvesen érdeklődik is az egyik eladónál. De hiába készült külön kosztümmel az akcióra, azt elfelejtette ellenőrizni, hogy vannak-e kamerák a kiszemelt helyszínen.

Az élesdi boltos szerint a kosztümös szarkák nem ritkák a városkában, már több olyan eset is előfordult, hogy különböző hatóságok egyenruhájába öltözött személyek lovasítottak meg ezt-azt a polcokról. A mostani esetet a rendőrségnek is jelezték, bűnvádi eljárást indít az ügyben.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29941
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.