Tragédia
béel
2019. február 13. szerda, 12:29
Összekeverték egy másik gyanúsítottal.

Nem lett öngyilkos az a húszéves fiatalember, aki miatt néhány nappal ezelőtt Maros megyében egy autós üldözés közben a rendőrök véletlenül fejbe lőttek egy nőt – közölte szerdán a szászrégeni bírósági ügyészség, pontosítva ezzel a témában korábban kiadott híreket.

Az ügyészek szerint a kedden hatósági felügyelet alá helyezett fiatalember életben van, egy másik gyilkosság gyanúsítottja követett el öngyilkosságot.

A nap folyamán korábban az Agerpres hírügynökség írta meg – annak nyomán pedig mi is –, hogy az autós üldözésben érintett férfi öngyilkos lett.

Nem bírta a rá nehezedő nyomást az a húszéves fiatalember, aki miatt néhány nappal ezelőtt Maros megyében egy autós üldözés közben a rendőrök véletlenül fejbe lőttek egy nőt: a rendőrség szerdai közleménye szerint a férfi öngyilkos lett.

A fiatalembert egy nappal korábban helyezték hatósági felügyelet alá.

Mint megírtuk, a múlt heti incidens péntek este történt, amikor gyorshajtót akart lekapcsolni egy szászrégeni rendőrjárőr a Régen környéki forgalomban, de a sofőr nem állt meg a közeg szabályos jelzésére. A közúti rendőrök üldözni kezdték a szökevény sofőrt.

20 kilométerrel északra, Magyaró környékén azonosították ismét az autót, de a sofőr az itteni rendőrök jelzésére sem állt meg, mire az egyik rendőr rálőtt. A golyó azonban nem az autót vagy a sofőrt, hanem egy 59 éves nőt talált el, aki a közelben gyalogolt. 

A rendőrök felhagytak az autós üldözésével, és azonnal a nő segítségére siettek, majd mentőt hívtak hozzá. A nőt először a marosvásárhelyi sürgősségire, majd a kolozsvári idegsebészetre szállították.

A szökevény sofőrt végül további 20 kilométerrel odébb, Ratosnyán állították meg.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29923
Ha ilyen oktatási rendszerbe kerülnek a gyerekek, nem csodálkoznánk, ha Románia felnőtt lakói még kevesebb gyermeket vállalnának.
Temesvár nemrég megválasztott kulturális nagykövete mondja ezt, a leghíresebb élő román karikaturista. Egyenesen bele a tévébe.
Egy tervezet szerint drasztikus adóval sújtanák a nagy összegű különleges nyugdíjakat.
A Papaver rhoeas szökkent szárba szerelemvörösen a lélektelen aszfaltból.
Hip-hopban mondják el, hogy milyen gáz az oktatási rendszer.
Fura módon Viorica Dăncilă miniszterelnök asszonyt ezúttal elkerülte a bakik ördöge. Aggódnunk kellene vajon?
A gigatranzakció most már véglegesnek tekinthető.
Korrekt! De tessék majd megnézzni a tizenötödiket. Te jó Isten, mi lenne a mioritikus hazában, ha Magyarország is nyilvánosan előállna egy ilyennel.
Könnyített próbákkal tennék vonzóbbá az egyenruhát a lustuló fiatalok számára.
Romániában egyértelmű az oktatási szocializmus katasztrófája.
Megvan az első bírság a Szamos-parti szemétdomb miatt.
A kolozsvári focicsapat Bilel Omrani mesterhármasával ejtette ki a kazah Asztanát, jöhet az izraeli Maccabi Tel-Aviv.
Néhány beszédes számadat arról, hogy a román állampolgárok hogyan képzelik el a jövőjüket, hogyan viszonyulnak a mobilitáshoz.
Felháborító történet, természetesen a román vizsgáról.