Sebészkombájn
béel
2019. február 8. péntek, 07:24
Előzetesbe került.

Folytatódott a Romániában egész szép plasztikai sebészi karriert befutott nyolcosztályos olasz parkolóőr, Matteo Politi vesszőfutása: a bukaresti 1. kerületi bíróság csütörtökön éjjel 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte.

A bíróság ezzel helyt adott az ügyészség kérésének, amely folytatólagosan elkövetett csalással gyanúsítja, valamint azzal, hogy jogtalanul folytatott orvosi tevékenységet.

Mint megírtuk, a botrány kedden robbant ki, amikor kiderült, hogy „kollégái” - értsd: igazi plasztikai sebészek – már tavaly feljelentették az orvosi kamaránál, miután gyanút keltett bennük, hogy még bemosakodni sem tud rendesen, az orvosi kesztyű felvétele is kihívást jelent számára, és a műtéteket sem feltétlenül az előírásoknak megfelelően végzi.

Mint kiderült, Olaszországban korábban másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, miután ott is orvosnak adta ki magát, ezt követően érkezett Romániába, hogy folytassa fényes orvosi „karrierjét”.

Ehhez csupán néhány hamis diploma kellett, egy jó ügyvéd, aki jó pénzért kijárta számára a működési engedélyt, valamint az egészségügyi igazgatóság egy alkalmazottja, aki saját bevallása szerint „szánalomból” jóváhagyta, hogy Politi sebészként tevékenykedjen.

A szélhámos érezte, hogy forrósodik a lába alatt a talaj, és megpróbált meglépni, de a hatóságok résen voltak: szerdán reggel Kürtösnél szedték le a Budapest felé tartó vonatról. Ezt követően Bukarestben 24 órára őrizetbe vették, majd most 30 napos vizsgálati fogságba került.

De könnyen előfordulhat, hogy még ennél is hosszabb ideig élvezheti majd a román hatóságok vendégszeretetét.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29859
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.
Saját polgármesterjelöltje, Soós Zoltán is hátat fordít a szervezetnek.
Stelian Tănase szerint az RMDSZ elnöke vérig sértette a románokat, a bocsánatkérése pedig nem őszinte.
Román származású tudós nevét viseli.
Tíz évnyi pereskedés után született kedvező ítélet Hargita megye javára.
Egyre hajmeresztőbb dolgok szivárognak ki a PSD mai vezetőségi üléséről. Meg némi cigifüst.
A dohányellenes törvénytervezetbe bekerült pár hihetetlenül abszurd cikkely is.