Hova vezet?
gycsaba
2019. február 6. szerda, 17:49
Szomorú adatokat tett közzé a rendőrség.
A sebességkorlátozás túllépése, az elsőbbségadásra vonatkozó szabályok mellőzése és a figyelmetlenül közlekedő gyalogosok miatt történik a legtöbb közlekedési baleset Kolozs megyében. Az elmúlt évre vonatkozó rendőrségi statisztika szerint 394 súlyos közúti balesetről készült jegyzőkönyv a megyében, 67-en életüket vesztették.
 
A rendőrség egyelőre nem talál megoldást a közúti balesetek visszaszorítására, a számok ugyanis évről évre növekednek.
 
Korábban írtunk már arról, hogy az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában, sokkal több halálos közúti baleset történik, mint az Európai Unió bármely más államában. A legveszélyesebb romániai útszakaszokról itt írtunk részletesen. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29840
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.