Yo!
gycsaba
2019. február 6. szerda, 16:35
Ötállomásos turnékra készülnek a kolozsvári rapperek.

Fut a szekér rendesen a kolozsvári Filep Kund és Laskay Nimród rapduójával: számtalan koncert, fellépés dátuma szerepel a naptárban, a rajongótáboruk látványosan növekszik, készül az első lemezük, a Youtube-os adataikra pedig bármelyik első vonalas magyar együttes büszke lehetne.

Első saját daluk, a Posztolj! jelenleg 7 milliós megtekintésnél jár, a !FogyaszdEl!, Széééééétcsaptam, #tevagya című számaik pedig már régen átlépték az egymilliós nézettséget.

Az X-Faktor 2018-as évadának a győztesei jelenleg A dal című euróvíziós előválogatóban méretkeznek meg a Posztolj! című slágerükkel és közben készülnek az első erdélyi USNK-turnéra. A srácokkal a Főtér is beszélgetett első erdélyi fellépésükön, a videót itt tekinthetik meg.

A turné menetrendje így néz ki: 
04.17. 20.00 Jazz&Blues Club, Marosvásárhely
04.18. 23.00 Grund, Csíkszereda
04.19. 21.00 SláGer Bowling&Club, Gyergyószentmiklós
04.20. 23.00 Mokka, Székelyudvarhely
04.21. 21.00 Szimpla, Sepsiszentgyörgy
 

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?