Yo!
gycsaba
2019. február 6. szerda, 16:35
Ötállomásos turnékra készülnek a kolozsvári rapperek.

Fut a szekér rendesen a kolozsvári Filep Kund és Laskay Nimród rapduójával: számtalan koncert, fellépés dátuma szerepel a naptárban, a rajongótáboruk látványosan növekszik, készül az első lemezük, a Youtube-os adataikra pedig bármelyik első vonalas magyar együttes büszke lehetne.

Első saját daluk, a Posztolj! jelenleg 7 milliós megtekintésnél jár, a !FogyaszdEl!, Széééééétcsaptam, #tevagya című számaik pedig már régen átlépték az egymilliós nézettséget.

Az X-Faktor 2018-as évadának a győztesei jelenleg A dal című euróvíziós előválogatóban méretkeznek meg a Posztolj! című slágerükkel és közben készülnek az első erdélyi USNK-turnéra. A srácokkal a Főtér is beszélgetett első erdélyi fellépésükön, a videót itt tekinthetik meg.

A turné menetrendje így néz ki: 
04.17. 20.00 Jazz&Blues Club, Marosvásárhely
04.18. 23.00 Grund, Csíkszereda
04.19. 21.00 SláGer Bowling&Club, Gyergyószentmiklós
04.20. 23.00 Mokka, Székelyudvarhely
04.21. 21.00 Szimpla, Sepsiszentgyörgy
 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29837
Kolozsváron ma délelőtt a törvényszék épülete elé sorakoztak fel az ügyészek, délután más városokban is követik példájukat. Egy hétig nem hoznak ítéleteket, csak sürgős esetekben.
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.