Yo!
gycsaba
2019. február 6. szerda, 16:35
Ötállomásos turnékra készülnek a kolozsvári rapperek.

Fut a szekér rendesen a kolozsvári Filep Kund és Laskay Nimród rapduójával: számtalan koncert, fellépés dátuma szerepel a naptárban, a rajongótáboruk látványosan növekszik, készül az első lemezük, a Youtube-os adataikra pedig bármelyik első vonalas magyar együttes büszke lehetne.

Első saját daluk, a Posztolj! jelenleg 7 milliós megtekintésnél jár, a !FogyaszdEl!, Széééééétcsaptam, #tevagya című számaik pedig már régen átlépték az egymilliós nézettséget.

Az X-Faktor 2018-as évadának a győztesei jelenleg A dal című euróvíziós előválogatóban méretkeznek meg a Posztolj! című slágerükkel és közben készülnek az első erdélyi USNK-turnéra. A srácokkal a Főtér is beszélgetett első erdélyi fellépésükön, a videót itt tekinthetik meg.

A turné menetrendje így néz ki: 
04.17. 20.00 Jazz&Blues Club, Marosvásárhely
04.18. 23.00 Grund, Csíkszereda
04.19. 21.00 SláGer Bowling&Club, Gyergyószentmiklós
04.20. 23.00 Mokka, Székelyudvarhely
04.21. 21.00 Szimpla, Sepsiszentgyörgy
 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29837
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.