Illusztráció: Noupload | Pixabay
Széf space
szabot
2019. január 14. hétfő, 15:35
Három ember kirabolt egy polgármesteri hivatalt.

Három személy tört be a Iaşi megyei Ţibana polgármesteri hivatalába, és ellopta a közpénzt tartalmazó széfet. Az anyagi kárt 160 ezer lejre becsülik.

A hivatal hétfőn értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlenek betörtek hozzájuk, és elvittek egy széfet, valamint a pénzt egy másik széfből. A teljes kárt 160 ezer lejre becsülik, erősítette meg a Mediafaxnak Ioana Buştiuc, a Iaşi megyei rendőrparancsnokság szóvivője.

A rendőrség az elkövetőket igyekszik beazonosítani a hivatal térfigyelő kameráinak felvételei alapján. Rendőrségi források szerint három, kapucnival álcázott személy lovasította meg a széfet és a pénzt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29533
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.
Kerelőszentpálon, illetve Dés mellett lépett ki a medréből a két folyó.
„Szavazzatok az RMDSZ-re” – írja Facebook-bejegyzésében a politikus.
Érkeznek az utolsó közvéleménykutatási adatok.
Az ideológiák uralták az iskolát a Horthy-korszak után a Rákosi- és a Kádár-korszakban is. De lehet-e hatékony az ideologikus tanítás?
Mutatjuk, hogy mennyit is. Csak a napidíj nagyobb, mint a romániai minimálbér.
Biza, a magyar miniszterelnöknek ez is összejött. Igaz, a román fél, elsősorban Liviu Dragnea besegített egy kicsit, a szerző szerint.
A védelmi minisztérium beavatkozását kérik.