Vigyázat, csalnak!
Timi
2019. január 10. csütörtök, 18:56
Az egyik szélhámosról felvétel is készült. Ha felismeri az illetőt, hívja a 112-őt.

Egy nap alatt három olyan esetet is jelentettek a rendőrségnek, melyben ismeretlenek pénzt próbáltak kicsikarni kolozsvári személyektől egy állítólagos baleset ürügyén. A csalók ezúttal is azzal hívták fel az illetőket – három idősebb hölgyet –, hogy egyik szerettük balesetet szenvedett, és sürgősen pénzre van szüksége. A három csalási kísérletből egy esetben sikerült átejteni a gyanútlan áldozatot, aki 2000 ezer eurót utalt egy fiktív sebészeti beavatkozásra.

Az egyik csalóról ezúttal felvétel is készült, mely alapján a rendőrök remélik, hogy kézre keríthető, de a férfi azonosítására a lakosság segítségére is szükség van. Aki információkkal rendelkezik a felvételen látható férfiról, az jelentkezzen a 112-es hívószámon.

A rendőrök ismételten felhívták a lakosság figyelmét, hogy kezeljék fenntartásokkal az idegenek telefonhívásait, ellenőrizzék az információk valóságtartalmát, semmi esetre se adjanak meg személyes adatokat ismeretleneknek, és ha ilyen alaptalan megkereséssel szembesülnek, hívják a 112-őt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29491
Mert adni ad. Mutatjuk, hogy mennyit.
Ha Európa ferde szemmel néz Magyarországra, akkor Románia kedvezőbb fényben tűnhet fel. És mégsem.
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.
A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium hagyományos udvari bálja idén is megdobogtatta a szíveket.
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Tegnapelőtt költözött az intézmény Jeruzsálembe. Tegnap hó, mégsem! Ma megint költözik. A román diplomáciai szappanopera folytatódik.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.