Fotó: Képernyőmentés
Drága szórakozás
MTímea
2018. december 19. szerda, 19:28
Disznóval fizette volna ki az adóhátralékát, a pszichiátriára szállították.

Bizarr eset kavarta fel a karácsony előtti állóvizet a Brassó megyei Barcarozsnyó polgármesteri hivatalában, ahol egy ittas férfi jelent meg egy disznóval. A helyi lakos nem akarta adósággal zárni az évet, így az az ötlete támadt, hogy a mintegy 1100 lejnyi adóhátralékát „természetben” fizeti ki.

A szemmel láthatóan részeg férfit a helyi rendőrök megállították, mielőtt a hivatalba lépett volna a disznóval,  de kis idő elteltével mégis sikerült neki bejutni az épületbe. A rendőrök beszámolója szerint az adóbefizetés mellett a férfit az is motiválta, hogy kerüljön fel a Facebookra.

Végül a hatóságok mentőt hívtak, mely a brassói pszichiátriára szállította az adófizető polgárt. Ha az orvosok megállapítják beszámíthatóságát, akkor a férfinak az adóhátralék mellett a rendzavarásért, a közterületen való italozásért és a hatósági személy sértegetéséért kiszabott büntetést is ki kell fizetnie. Az állattal való nem megfelelő bánásmódért szintén büntetés jár.        

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.