Életfogytig
béel
2018. december 6. csütörtök, 14:16
Miután saját lányait ejtette teherbe.

Tekintélyes időtartamra, 112 és fél évre vágták rács mögé Spanyolországban egy román férfit, aki két lányát is megerőszakolta és teherbe ejtette.

A kasztíliai legfelsőbb bíróság jogerős ítéletében helyben hagyta az alapfokú verdiktet, amelyet korábban róttak ki a Petrică C. nevű román férfira.

Mint kiderült, a bűncselekményeket 2015 és 2017 között követte el. A lányok 15, illetve 16 évesek voltak. Mindkét lány megszakíttatta a terhességet, a hatóságokat a műtéteket végző orvos értesítette.

A férfinak egyúttal mindkét lány számára tízezer eurónyi kártérítést kell fizetnie, és természetesen többé nem gyakorolhatja szülői jogait.

Mint kiderült, korábban a feleségét is folyamatosan bántalmazta.

A férfit még 2017-ben tartóztatták le, ami azt jelenti, a spanyol igazságszolgáltatás példás gyorsasággal tette a dolgát.

Mint ismeretes, a becslések szerint akár az egymilliót is meghaladhatja a Spanyolországban élő román állampolgárok száma.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29160
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.
A szenátus ismét megszavazta az államfő által korábban kifogásolt jogszabályt.
Ha jobban belegondolunk, ezen nagyon nincs mit csodálkozni. Tessék, a magyarázat.
A katolikus egyház is halad a korral, ha a pápalátogatás megszervezéséről van szó.
Ki kell találni valamit a hasznosításukra, döntöttek a háromszéki elöljárók.
Aztán be is zárt, de közben jól megnéztük magunknak a nemzetközi ebseregletet, és saját győzteseket is választottunk, ha már kutyaszépség és verseny.
Megalapozottak-e az Afrikával kapcsolatos sztereotípiáink? Erről is beszélgettünk Lukács János Istvánnal, aki nemrég tért haza ugandai önkénteskedéséből. Azt is elárulta, milyen erdélyi magyar vonatkozása van az afrikai országnak.
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.