Fotók: Bücs Levente Szabolcs/Facebook
DE CE MALL
gycsaba
2018. november 30. péntek, 17:10
Így tűntek el végül a történelmi motívumok a szatmári szupermarket díszítőelemei közül.
Ismerjük el, első ránézésre borzasztóan jó marketingfogásnak tűnt Decebal arcképével díszíteni egy megnyitás előtt álló bevásárlóközpont fémkerítését a centenárium felfokozott hangulatában. Szatmárnémeti első plázájáról van szó, amely – ha a Nagy Elrendező is úgy akarja – december 5-én nyílik meg, ami szuper hír. Úgy tűnik azonban, az ötletgazdák szó szerint lefújták a tervet, a színes kerítésről ugyanis a dák király arcképe hétfő óta eltűnt, azaz már csak egy szép nagy fül maradt belőle. A magyarázat egyelőre késik. 
 

 

Ami volt...

...és ami maradt. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29096
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.