szabot
2018. november 12. hétfő, 18:19
Nem mindenki örült a szokatlan simogatásnak.

Óriásseprűvé változott a város karácsonyfája a bánsági Lugoson, ahol a legforgalmasabb utcákat seperték fel vele, mivel a fát szállító munkások nem rögzítették megfelelően, írja a lugojinfo.ro.

Az útvonalat a polgármesteri hivatal határozta meg, a forgalomban meglepett sofőrök pedig a helyi rendőröket vonták kérdőre, hogy miért nem figyelmeztették őket, hogy húzódjanak kicsit arrébb az autóikkal. A közösségi karácsonyfa ágai ugyanis megkarcolták a szomszéd sávon közlekedő járműveket.

Az egyáltalán nem ünnepi művelet szemtanúi elborzadva nézték, ahogy a fa ágai nemcsak az aszfaltot simogatják végig, hanem bele-beleakadnak a villamos vezetékekbe. Hogy a videó végén látható darunak milyen szerepet szántak a szállításban, nem derül ki. 

A fát egy helyi gyermekelhelyező központ udvaráról vágták ki, és egyik központi terén állítják fel.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28867
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.