szabot
2018. november 12. hétfő, 18:19
Nem mindenki örült a szokatlan simogatásnak.

Óriásseprűvé változott a város karácsonyfája a bánsági Lugoson, ahol a legforgalmasabb utcákat seperték fel vele, mivel a fát szállító munkások nem rögzítették megfelelően, írja a lugojinfo.ro.

Az útvonalat a polgármesteri hivatal határozta meg, a forgalomban meglepett sofőrök pedig a helyi rendőröket vonták kérdőre, hogy miért nem figyelmeztették őket, hogy húzódjanak kicsit arrébb az autóikkal. A közösségi karácsonyfa ágai ugyanis megkarcolták a szomszéd sávon közlekedő járműveket.

Az egyáltalán nem ünnepi művelet szemtanúi elborzadva nézték, ahogy a fa ágai nemcsak az aszfaltot simogatják végig, hanem bele-beleakadnak a villamos vezetékekbe. Hogy a videó végén látható darunak milyen szerepet szántak a szállításban, nem derül ki. 

A fát egy helyi gyermekelhelyező központ udvaráról vágták ki, és egyik központi terén állítják fel.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28867
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.