szabot
2018. november 12. hétfő, 18:19
Nem mindenki örült a szokatlan simogatásnak.

Óriásseprűvé változott a város karácsonyfája a bánsági Lugoson, ahol a legforgalmasabb utcákat seperték fel vele, mivel a fát szállító munkások nem rögzítették megfelelően, írja a lugojinfo.ro.

Az útvonalat a polgármesteri hivatal határozta meg, a forgalomban meglepett sofőrök pedig a helyi rendőröket vonták kérdőre, hogy miért nem figyelmeztették őket, hogy húzódjanak kicsit arrébb az autóikkal. A közösségi karácsonyfa ágai ugyanis megkarcolták a szomszéd sávon közlekedő járműveket.

Az egyáltalán nem ünnepi művelet szemtanúi elborzadva nézték, ahogy a fa ágai nemcsak az aszfaltot simogatják végig, hanem bele-beleakadnak a villamos vezetékekbe. Hogy a videó végén látható darunak milyen szerepet szántak a szállításban, nem derül ki. 

A fát egy helyi gyermekelhelyező központ udvaráról vágták ki, és egyik központi terén állítják fel.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28867
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.
A szenátus ismét megszavazta az államfő által korábban kifogásolt jogszabályt.
Ha jobban belegondolunk, ezen nagyon nincs mit csodálkozni. Tessék, a magyarázat.
A katolikus egyház is halad a korral, ha a pápalátogatás megszervezéséről van szó.
Ki kell találni valamit a hasznosításukra, döntöttek a háromszéki elöljárók.
Aztán be is zárt, de közben jól megnéztük magunknak a nemzetközi ebseregletet, és saját győzteseket is választottunk, ha már kutyaszépség és verseny.
Megalapozottak-e az Afrikával kapcsolatos sztereotípiáink? Erről is beszélgettünk Lukács János Istvánnal, aki nemrég tért haza ugandai önkénteskedéséből. Azt is elárulta, milyen erdélyi magyar vonatkozása van az afrikai országnak.
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.