Közlekedés-történelmet írt egy román sofőr Németországban (VIDEÓval)

Úgy gondolta, a szűk utca a széles. Be is szorult, mint Micimackó az odúnyílásba.
Hirdetés

Egy Gorj megyében bejegyzett teherautó sofőrje bevonult a németországi közlekedési bakik nagykönyvébe. Hogyan? Rém egyszerűen. Hamburg közelében járt a szaki, amikor egy olyan szűk utcába talált befordulni, ahonnan egy adott ponton túl már nem volt se előre, se hátra. Sofőrünk alaposan beragadt. Olyannyira, hogy csak szakmai segítséggel tudott kiszabadulni szorult helyzetéből.

Sofőrünk a GPS-kütyüre kente a felelősséget. Katasztrófa, katasztrófa, no hálózat, no GPS, mondta kétségbeesetten a helyszínre siető riporternek. Az esetből az egyik német tévé csinos kis riportot készített, amely kikerült a Facebookra is, és nos, hangos derültséget okozott.

Románok is felbukkantak a kommentszekcióban, egyesek védték, mások szapulták a beszorult sofőrt. Íme, egy igen vitriolos komment: „Az ülés és a kormány között található alkatrész a hibás. A GPS-nek van egy útvonala, amelyet indulás előtt ellenőrizni kell. Nem ütöd be a címet és vágsz neki az útnak csak úgy, mint ökör a mezőnek, és ha látod, hogy szűkül az út, hát nem hajtasz be!” Mit mondjunk, van ebben némi igazság.

 

Hirdetés