Medvebűnözés
béel
2018. október 5. péntek, 07:46
De.

Öt bárányt ölt meg az a medve, amely csütörtökre virradó éjszaka hatolt be egy aldobolyi udvarba – írja a Háromszék.

Lepedus Veronka kertjében hat tavaszi bárány legelt napközben, éjszakára egy zárt színbe húzódtak be az állatok. Szomszédok elmondása szerint a medve éjfél körül támadhatott, ekkortájt hallottak kutyaugatást. Az eset azért is különös, mert a porta jó öt kilométernyire található a legközelebbi erdőtől.

Benkő Árpád, az illyefalvi vadászklub vezetője úgy véli, a helyzet tarthatatlan, valamilyen megoldást ki kell találni az ilyen állatok visszaszorítására. Most vadkamerát helyeztek el, mert arra számítanak, ma-holnap a nagyvad visszatér, de beavatkozni nem tudnak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28392
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.