halálos hívás
gycsaba
2018. október 1. hétfő, 20:41
A 48 éves férfi száguldozás közben indított videohívást, ez lett a veszte.

Úgy látszik, nem mindenkihez jutott el a hír, hogy a belügyminisztérium hónapokkal ezelőtt kampányt indított a vezetés közbeni telefonhasználat ellen, mint ahogy az sem, hogy Facebook-élőzés miatt idén tizenegy román állampolgár vesztette életét közúti balesetben. Vasárnap délután egy 48 éves craiovai férfi döntött úgy, hogy kipróbálja Porsche Cayenne-ét a megyeszékhely határában, de úgy, hogy közben videóhívást indított, hogy száguldozás közben cseveghessen az ismerősével.

A craiovai alvilág ismert figurájának számító Daniel „Briceag” Radu mutatványa nem tartott sokáig: a túlzott sebesség és persze a sofőr figyelmetlensége miatt a jármű lesodródott az úttestről, egy villanyoszlopnak ütközött, majd berepült egy családi ház kertjébe. A sofőr a helyszínen életét vesztette.

Júliusban arról számoltunk be, hogy a Vrancea megyei Tâmboiești község közelében egy nagy sebességgel száguldó gépkocsi hídfőnek ütközött, az autóban utazó négy fiatal fiú közül ketten a helyszínen meghaltak. Mint kiderült, sofőr induláskor élő adást indított a Facebookon. Májusban pedig arról írtunk, hogy egy Maros megyei kisbusz kilenc utasa meghalt Ceglédbercelénél, a vétkes sofőr élő adásban volt a Facebookon, amikor a tragédia bekövetkezett. 

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.