halálos hívás
gycsaba
2018. október 1. hétfő, 20:41
A 48 éves férfi száguldozás közben indított videohívást, ez lett a veszte.

Úgy látszik, nem mindenkihez jutott el a hír, hogy a belügyminisztérium hónapokkal ezelőtt kampányt indított a vezetés közbeni telefonhasználat ellen, mint ahogy az sem, hogy Facebook-élőzés miatt idén tizenegy román állampolgár vesztette életét közúti balesetben. Vasárnap délután egy 48 éves craiovai férfi döntött úgy, hogy kipróbálja Porsche Cayenne-ét a megyeszékhely határában, de úgy, hogy közben videóhívást indított, hogy száguldozás közben cseveghessen az ismerősével.

A craiovai alvilág ismert figurájának számító Daniel „Briceag” Radu mutatványa nem tartott sokáig: a túlzott sebesség és persze a sofőr figyelmetlensége miatt a jármű lesodródott az úttestről, egy villanyoszlopnak ütközött, majd berepült egy családi ház kertjébe. A sofőr a helyszínen életét vesztette.

Júliusban arról számoltunk be, hogy a Vrancea megyei Tâmboiești község közelében egy nagy sebességgel száguldó gépkocsi hídfőnek ütközött, az autóban utazó négy fiatal fiú közül ketten a helyszínen meghaltak. Mint kiderült, sofőr induláskor élő adást indított a Facebookon. Májusban pedig arról írtunk, hogy egy Maros megyei kisbusz kilenc utasa meghalt Ceglédbercelénél, a vétkes sofőr élő adásban volt a Facebookon, amikor a tragédia bekövetkezett. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28340
Ha ilyen oktatási rendszerbe kerülnek a gyerekek, nem csodálkoznánk, ha Románia felnőtt lakói még kevesebb gyermeket vállalnának.
Ilyen, amikor centimétereken múlnak emberéletek.
Egy tervezet szerint drasztikus adóval sújtanák a nagy összegű különleges nyugdíjakat.
A Papaver rhoeas szökkent szárba szerelemvörösen a lélektelen aszfaltból.
Fura módon Viorica Dăncilă miniszterelnök asszonyt ezúttal elkerülte a bakik ördöge. Aggódnunk kellene vajon?
A gigatranzakció most már véglegesnek tekinthető.
Korrekt! De tessék majd megnézzni a tizenötödiket. Te jó Isten, mi lenne a mioritikus hazában, ha Magyarország is nyilvánosan előállna egy ilyennel.
Könnyített próbákkal tennék vonzóbbá az egyenruhát a lustuló fiatalok számára.
Romániában egyértelmű az oktatási szocializmus katasztrófája.
Megvan az első bírság a Szamos-parti szemétdomb miatt.
A kolozsvári focicsapat Bilel Omrani mesterhármasával ejtette ki a kazah Asztanát, jöhet az izraeli Maccabi Tel-Aviv.
Néhány beszédes számadat arról, hogy a román állampolgárok hogyan képzelik el a jövőjüket, hogyan viszonyulnak a mobilitáshoz.
Felháborító történet, természetesen a román vizsgáról.
Persze, nem ingyen. Havi kábé 10 000 lejes juttatásért nem beszélnek a parlamentben egyes képviselők és szenátorok.