Három fiatal vesztette életét egy borzalmas balesetben Bánffyhunyadon

Egyelőre nem lehet tudni, miért tért át a szemközti közlekedési sávba a vétkes sofőr, aki korábban rendőr volt, és a helyi sajtó szerint alkohol- és drogproblémái voltak.
Hirdetés

Három személy meghalt, ketten megsérültek egy közlekedési balesetben, amely vasárnap hajnalban történt a Kolozs megyei Bánffyhunyad (Huedin) Nagyvárad felőli kijáratánál.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Traian Morar szerint egy személygépkocsi – egyelőre ismeretlen okból – áthajtott a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy szemből jövő, szabályosan közlekedő autóval. Előbbi jármű 31 éves vezetője és utóbbi sofőrje, illetve utasa a helyszínen életét vesztette. A balesetet okozó autó két utasát kórházba szállították. Az áldozatok 17 és 31 év közöttiek. 

A helyi sajtó úgy tudja, hogy a vétkes sofőr korábban rendőr volt, de alkolhol- és drogproblémái voltak, többször kapták rajta ittas vezetésen. Azt követően rúgták ki a testületből, hogy vandalizmuson érték tetten. Szülei befolyásos emberek: anyja, aki egyedül nevelte, a helyi rendőrség titkárnője, apja a bűnügyi osztályt vezette, jelenleg ügyvédként dolgozik.

Fotó: ziarulclujean.ro

 

Hirdetés