A Városligeti tó Aradon | A kép forrása a mandri.ro
Tragédia
szabot
2018. szeptember 3. hétfő, 15:49
A halál okát még nem állapították meg.

Az aradi Városligeti-tóból emelték ki a katonai tűzoltók egy nő holttestét hétfő reggel – közölte az Agerpres hírügynökség az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőségre hivatkozva.

A hatóságokat hétfőn reggel 8-kor értesítette valaki az 112-es sürgősségi hívószámon, hogy egy nő holtteste lebeg a tó vizén. A katasztrófavédők kiemelték a holttestet a vízből, de egyelőre nem sikerült megállapítani a halál okát. Az asszony körülbelül 60 éves volt, személyazonossága nem ismert, ugyanis nem találtak nála semmiféle igazolványt. 

George Pleşca őrnagy, a tűzoltóság szóvivője szerint a hatóságoknak egyelőre nincsenek információik arról, hogyan került a nő teste a vízbe, az esetnek egyetlen szemtanúja sincs. A holttestet törvényszéki orvostani vizsgálatnak vetik alá, az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27997
Pedig egységes, meg szuverén, meg oszthatatlan. És belső ellenségnek itt vannak a székelyek, a magyarok. De úgy látszik, ez valamiért már nem elég.
Saját, tehát friss és helyi termékeit árulja a Mezőgazdasági és Állatorvosi Egyetem.
Nos, nem a mioritikus haza költségvetésére vonatkozó adatsorokat.
Sok mindennel vádolja a szerző az 1989 utáni román kormányokat. Például azzal is, hogy eladják a mioritikus haza szuverenitását a magyaroknak.
Botrányt csinált a kormánytöbbség, mert hat tagja is megszavazta az emelést a röhejes 84 lejről.
A PSD polgármesterei is látják, hogy csődbe viszi a településeket. Az RMDSZ-esek közül eddig egyedül Kereskényi bírálja.
Az önkormányzat a kulturális minisztériumtól várt engedélyt a közbeavatkozáshoz, a minisztérium pedig az önkormányzattól.
Különvonatot indítanának Nagyvárad–Csíkszereda útvonalon.
Mert a vers is ajándék, főleg ha megosztjuk azokkal, akiket szeretünk.
A kolozsvári Sapientia gondolt egy nagyot: már idén beindulhat a nappali tagozatos alapképzés.
Az összes igazságügyi miniszter az EU-ban megkapta a román tárcavezető frusztrált levelét.
A Sepsi OSK elleni meccsen tolták túl a gyűlölködést a bukaresti csapat szurkolói.