Tisztelettel adózunk
béel
2018. augusztus 31. péntek, 07:19
Valakik az adóhatóság nevében üzengetnek. Ami akár veszélyes is lehet.

Valakik az adóhivatal nevében telefonbetyárkodnak a polgárokkal – vagy lehet, hogy nem is telefonbetyárkodnak, hanem a pénzükre hajtanak –, ezért az Országos Adóhatóság (ANAF) közölte: nem küld olyan SMS-eket az adófizetőknek, amelyekben az áll, hogy adóhátralékuk van, amit be kell fizetniük.

Az ANAF azt követően közölte ezt, hogy az elmúlt 24 órában többen ismeretlen számról kaptak rövid üzeneteket az ANAF nevében, amelyek látszólag ártalmatlanok, ám előfordulhat, hogy valamilyen csalási szándékot leplezhetnek.

„Az ANAF kizárólag az 1300-as telefonszámról küld üzeneteket az adófizető kifejezett kérésére, ám ezek nem tartalmaznak személyes adatokat, összegeket, vagy egyéb bizalmas információkat. (...) Felhívjuk a figyelmet, hogy az ANAF nem küld ilyen üzeneteket, és az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett az adófizetők jól tennék, ha nem válaszolnának ezekre az üzenetekre, és nem nyitnák meg az esetleg megjelölt linkeket. Az ANAF az ügyben az erre hivatott intézményeket is értesíti” – közölte a hivatal.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.