egy hideg, egy meleg
gycsaba
2018. július 31. kedd, 14:33
De hozzáteszik, csapadékra napi rendszerességgel lehet számítani.

Az időszaknak megfelelő meleg időjárásra számíthatunk július 31. és augusztus 12. között – ígéri előrejelzésében az Országos Meteorológiai Hatóság, de esőzés naponta várható, ugyanúgy, mint a korábbi hetekben.

Erdélyben a hegyvidéki régiók kivételével beköszön az augusztusi nyár, a legmagasabb nappali hőmérsékleti értékek 30 Celsius-fok körül alakulnak, az éjszaka 14-15 fokokra kell számítani.

A Bánságban és a Körösök-vidékén augusztus elején 30 fokos csúcshőmérsékletekre lehet számítani, augusztus közepe fele az értékek fokozatosan csökkenni fognak. 

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?