Közúti dráma
gycsaba
2018. július 20. péntek, 15:05
Vrancea megyében történt a szörnyű baleset, két tinédzser a helyszínen meghalt.

Hídfőnek ütközött egy nagy sebességgel száguldó gépkocsi csütörtök éjszaka a Vrancea megyei Tâmboiești község közelében, az autóban utazó négy fiatal fiú közül ketten a helyszínen meghaltak.

A sofőr induláskor élő adást indított a Facebookon. „Csatoljátok be a biztonsági öveket, felszállunk!” – mondja a társainak, míg jól láthatóan nem az utat figyeli, hanem a kormány mögé helyezett telefont próbálja beállítani.

A felvétel az ütközés pillanatában szakad meg. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 14 és egy 18 éves fiú azonnal meghalt, a 19 éves sofőr és egy 17 éves utas enyhe sérülésekkel megúszta a becsapódást.

Májusban írtunk arról, hogy egy Maros megyei kisbusz kilenc utasa meghalt Ceglédbercelénél, a vétkes sofőr élő adásban volt a Facebookon, amikor a tragédia bekövetkezett.

A tragédiát követően a belügyminisztérium kampányt is indított a vezetés közbeni telefonhasználat ellen, ezek szerint nem túl sok eredménnyel.

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.