A gyár épülete, ahol az eset történt (Fotó forrása: Facebook | SEWS Orăștie)
Munkahelyi késelés
Timi
2018. július 12. csütörtök, 20:51
Erőszakba torkollott a munkahelyi nézeteltérés.

Sokkoló jelenetek játszódtak le a Hunyad megyei Szászváros kábelgyárjában csütörtök délután. A munkahelyi feladatleosztás kapcsán kialakult vita hevében a gyár egyik alkalmazottja késsel támadt felettesére, kórházi ellátást igénylő sebet ejtve rajta.

A városi rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint az elkövető egy 49 éves nő, aki egy rábízott feladat miatt húzta fel magát annyira, hogy rátámadt a 39 éves főnökére. A férfit baloldali mellkasi sérüléssel szállították kórházba. 

A rendőrség emberölései kísérlet miatt indított eljárást, és kihallgatja az elkövetőt. A pontos jogi besorolást a törvényszéki orvos vizsgálata fogja eldönteni. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27356
Kolozsváron ma délelőtt a törvényszék épülete elé sorakoztak fel az ügyészek, délután más városokban is követik példájukat. Egy hétig nem hoznak ítéleteket, csak sürgős esetekben.
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Ahogy a hóstátiak kertészkedtek, nem kertészkedik úgy senki. Sajnálhatják is a kolozsváriak a város egykori kertjeit, ha meglennének, frissebb és finomabb biozöldség kerülhetne az asztalukra. Ritka fotókkal mutatjuk be a Hóstát letűnt világát.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.