Fizetés nélkül lépett le a román násznép egy spanyol étteremből

Egy 200 fős lagzi költségeit mulasztották el kifizetni.
Hirdetés

Nagy erőkkel, nemzetközi segítséget kérve keres a spanyol rendőrség egy román családot, akik mintegy 8 ezer euróval tartoznak egy spanyolországi étteremnek. Az Atlanti-óceán partján fekvő Viveiro nevű településen (Lugo tartományban) a románok egy éttermet béreltek ki egy 200 fős esküvőre, de nem fizették ki a számlát, és azóta felszívódtak, írja a Digi 24.

A vőlegény családja az étterem lefoglalására 1 500 eurót fizetett ki, a megállapodás szerint a többi pénzt – 8 266 eurót – a lagzi végén kellett volna leperkálni. Amikor a fizetés ideje eljött, és el kellett hagyniuk az éttermet, azt ígérték, másnap rendezik a számlát. Meg is jelentek, de ismét kifogást találtak a fizetésre, majd végleg felszívódtak. Azóta nem érhetőek el a megadott telefonszámokon.

A május 9-i lagzin mintegy 200 fő luxus körülmények között ünnepelt, a család még egy magánrepülőt is bérelt egy román muzsikus utaztatására.

A lakodalom után az étterem várt tíz napot, majd értesítette a spanyol hatóságokat, akik nemzetközi segítséget kértek a román család megtalálására.

Nem ez az első eset, hogy románok vernek át spanyol éttermet: tavaly márciusban egy keresztelőt ünneplő 120 fős társaság szambázott ki – szó szerint – az étteremből 2 000 euró tartozást hagyva maga után.

Hirdetés