Jól kicseszett a marosbogátiakkal a sztárrapper

Snoop Dogg nem jön Erdélybe. Bukarestbe megy.
Hirdetés

Emlékeznek még a vicces sztorira, amikor 2016-ban Snoop Dogg, a sztárrapper véletlenül az erdélyi Marosbogátot jelölte meg egyik következő koncertjének helyszíneként, a kolumbiai Bogotá helyett?

Oké, jót röhögött a dolgon mindenki, maga Snoop Dogg is, aztán a kreatív marosbogátiak létrehoztak egy vicces kis honlapot. Aztán az erdélyi hipszterek is lecsaptak a nagyon sirály sztorira, és összedobtak egy óriáspikniket A Helyen, Ahol Snoop Dogg Koncertezni Fog.

Szerkesztőségünk is beszállt a Marosbogát-Dogg-exploitationbe, egy videó erejéig. Tessék:

 

 

Aztán, amikor már mindenki minden bőrt lehúzott a marosbogáti megakoncertről, robbant a bomba: Marosbogát polgármestere bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat Dogg úr impresszárióival egy esetleg 2017-ben megszervezendő koncertről.

Hirdetés

Aztán jött 2017, és eltelt 2017. És Snoop Dogg eltűnt a fűfelhőben. Ám idén egyszer csak előbukkant. De mint oly gyakran, a valóság most is más, mint az álmok. Vagy, ha tetszik. Dogg úr jól kicseszett a marosbogátiakkal. Tehát: az igaz, hogy a rapper eljön Romániába. Az viszont nem igaz, hogy Marosbogáton fog koncertezni.

Magyarán, aki élőben akarja hallani a Smoke Weed Every Day című klasszikus slágert, annak Bukarestbe kell mennie augusztus 29-én.

Hiába. Így megy ez.

Hirdetés