Füstbe ment terv
Szerző: Szántai János
2018. május 21. hétfő, 18:01
Snoop Dogg nem jön Erdélybe. Bukarestbe megy.

Emlékeznek még a vicces sztorira, amikor 2016-ban Snoop Dogg, a sztárrapper véletlenül az erdélyi Marosbogátot jelölte meg egyik következő koncertjének helyszíneként, a kolumbiai Bogotá helyett?

Oké, jót röhögött a dolgon mindenki, maga Snoop Dogg is, aztán a kreatív marosbogátiak létrehoztak egy vicces kis honlapot. Aztán az erdélyi hipszterek is lecsaptak a nagyon sirály sztorira, és összedobtak egy óriáspikniket A Helyen, Ahol Snoop Dogg Koncertezni Fog.

Szerkesztőségünk is beszállt a Marosbogát-Dogg-exploitationbe, egy videó erejéig. Tessék:

 

 

Aztán, amikor már mindenki minden bőrt lehúzott a marosbogáti megakoncertről, robbant a bomba: Marosbogát polgármestere bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat Dogg úr impresszárióival egy esetleg 2017-ben megszervezendő koncertről.

Aztán jött 2017, és eltelt 2017. És Snoop Dogg eltűnt a fűfelhőben. Ám idén egyszer csak előbukkant. De mint oly gyakran, a valóság most is más, mint az álmok. Vagy, ha tetszik. Dogg úr jól kicseszett a marosbogátiakkal. Tehát: az igaz, hogy a rapper eljön Romániába. Az viszont nem igaz, hogy Marosbogáton fog koncertezni.

Magyarán, aki élőben akarja hallani a Smoke Weed Every Day című klasszikus slágert, annak Bukarestbe kell mennie augusztus 29-én.

Hiába. Így megy ez.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26675
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.
A hülyeség megpecsételi a közelmúlt egész román történelmét. Traian Ungureanu írása.
Az alkotmánybíróság mai döntése letörte a SRI szarvát.
Úgy tűnik, a Ioan-Aurel Pop mögé felsorakozó erők elindították a frontális és általános támadást Lucian Boia történész ellen.
A PSD-nek köszönhetően legalább hatszor több elítélt szabadulhatott idő előtt, mint ahogy tervezték.
Legalábbis ezzel nyugtatta néhány brit miniszter az üzletembereket. Lehet, hogy mégsem Románia kell majd levezényelje?
Gyűlöletbeszédet tartalmaz a kötelező román tananyag, a Harmadik levél. Legalábbis a Facebook algoritmusai szerint.
Böjte Csaba ferences szerzetes üzent a tanácstalanoknak.
Az EP-képviselőket inkább a román igazságügy helyzete foglalkoztatta, mintsem az, hogy melyek a román elnökség prioritásai.
Csak januárban 310 ezer lej közpénzt bulizik el a kincses város.
Csak a jó ég tudja, mire lenne jó egy álhír-óra a jelenlegi középiskolai tantervben. Hacsak nem további álhírek terjesztésére.
Most először foglalták bele a bányászjárás dossziéjába tételesen, hogy melyik államigazgatási szerveket terheli a felelősség.
Hozta a formáját a botrányhős.
Az ország Bukarest ellen? Nem lenne rossz, ha a régiók végre a sarkukra állnának. Bár a harc még nem igazán kezdődött el. Sabin Gherman írása.