Fotó: sjub.ro
Beteg egészségügy
Szerző: Főtér.ro
2018. április 24. kedd, 19:53
A rendőrök házkutatást tartottak ma a gyanúsítottaknál.

Házkutatást tartottak kedd délután a besztercei megyei sürgősségi kórházban, és három alkalmazottat bekísértek kihallgatásra. Azzal gyanúsítják őket, hogy jelentős pénzösszeget loptak el egy moldovai állampolgártól, akit tíz napja egy lövöldözés nyomán lőtt sebekkel vittek be a kórházba.

Az egészségügyi intézmény menedzsere, Gabriel Lazany az Agerpres hírügynökségnek elmondta, az ügyben az egyik betegfelvevő, egy ápoló és egy beteghordó érintett, mindhárman ügyeletesek voltak az április 13-áról 14-ére virradó éjszaka, amikor a 31 éves moldovai sérültet a kórházba szállították.

A férfi állítólag már akkor jelezte, hogy hiányzik a kabátja zsebéből 12 ezer euró. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, elkérték a kórháztól a térfigyelő kamerák felvételeit, majd kedden házkutatást tartottak az intézményben, és mindhárom alkalmazottat bekísérték kihallgatásra.

 

comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.