A kép forrása a DNA hivatalos Facebook-oldala
Kit küld el a DNA?
szabot
2018. április 11. szerda, 19:33
Mert a tanácsosát küldte ki ellenőrizni a DNA két területi szervezetét.

Fegyelmi kivizsgálást indított az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) főügyésze, Laura Codruţa Kövesi ellen – jelentette be szerdán az Igazságügyi Felügyelet.

A vizsgálat indoka az, hogy Kövesi egy nyilvánvalóan összeférhetetlen státuszban lévő személyt nevezett ki egy ellenőrző testületbe. Ezzel Kövesi áthágta a szabályzatot, megszegte a törvényt és csorbította az igazságszolgáltatás hitelét és tekintélyét – teszi hozzá a közlemény.

Azt róják fel Kövesinek, hogy a tanácsosaként dolgozó Dana Tiţian bírót küldte a DNA két területi egységéhez ellenőrzésre.

Az Igazságügyi Felügyelet hozzáteszi: a fegyelmi kivizsgálást a Legfelsőbb Igazságszolglátatási Tanács (CSM) ügyészekkel foglalkozó fegyelmi osztálya veszi át, amely dönteni fog a korrupcióellenes főügyész felelősségrevonásáról.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26189
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.