Erre akarja költeni a pénzt a lottónyertes

Két millió eurót nyert a hatos lottó egy héttel ezelőtti húzásán.
Hirdetés
Hétfőn jelentkezett a Román Lottótársaság székhelyén a hatos lottó február 11-i sorsolásának nyertese, aki több mint kilencmillió lejjel (2 millió euróval) lett gazdagabb, tájékoztatatta a lottótársaság az Agerpres hírügynökséget.
 
„A szerencsés szelvény tulajdonosa Iaşiban él, 60 év körüli és több éve játszik alkalomszerűen a hatos lottón. Azt nyilatkozta, hogy decemberben kezdett rendszeresebben játszani, remélve, hogy nyerni fog. Az egyszerű képlettel kitöltött szelvény harmadik számsora volt a nyerő. Elmondása szerint szinte nem jelölte be a harmadik számsort, a számokat pedig véletlenszerűen játszotta meg, ami eszébe jutott˝ – nyilatkozták a lottótársaság képviselői.
 
A nyertes szelvényt aznap vásárolta, amikor a sorsolás volt, de csak másnap tudta meg, hogy övé a főnyeremény. A 6/49-es lottón telitalálatot elérő személy a kétmillió euróból vállalkozást szeretne indítani és gyerekeit segítené.
 
Múlt vasárnap az 5, 14, 30, 34, 22, 18 számokat húzták ki a sorsoláson, ezzel nyert a férfi 9 325 973,81 lejt. Ez volt az idei év első telitalálata.
Hirdetés