Visszaköszönnek a `80-as évek zenéi Kolozsváron

A legnagyobb diszkóslágerekkel nosztalgiázhatunk szeptemberben a kincses városban: itt lesz az Alphaville, Sandra, a Londonbeat és a Fancy.
Hirdetés
A nyolcvanas évek imert előadói, az Alphaville, Sandra, a Londonbeat és a Fancy koncerteznek élőben Kolozsváron szeptember 23-án 19 órától az új Sportcsarnokban, a DISCO ’80 rendezvénysorozat keretében. A négyórás show-t a Backstage Production szervezi, a jegyek mától, június 8-tól kaphatók.
 
Az Alphaville Forever Young, Big in Japan, Sandra In The Heat of The Night, Maria Magdalena, a Londonbeat I’ve Been Thinking About You vagy a Fancy Flames of Love című számai nagy közönségkedvencek voltak a 80-as években. Szeptember 23-án a kolozsvári közönség élőben hallhatja a legendás előadóművészeket. A négy órás show-t retró afterparty követi.
 
 
Az Alphaville, Sandra, a Londonbeat és a Fancy a ’80-as és a ’90-es évek előadói, az említett slágerek sokáig vezették a slágerlistákat, koncerttermeket töltöttek meg, a dalokat világszerte játszották a diszkókban. Az előadóművészek zenei szempontból ma is nagyon aktívak, rajongóik előtt teltházas koncerteket adnak Berlinben, New Yorkban, Lisszabonban vagy Varsóban.
 
A show a Backstage Production által Kolozsváron éves rendszerességgel megszervezni kívánt DISCO ’80 rendezvénysorozat első eseménye. Ilyen jellegű koncertrendezvényeken zenekedvelők tízezrei vesznek részt Párizsban, Zürichben, Szentpéterváron, Varsóban, Prágában vagy Moszkvában. A Backstage Production szeretné az igazi nosztalgiakavalkád szellemét és hangulatát a kolozsvári közönség számára is elérhetővé tenni.
 
A 79 lejes koncertjegy a PARTY ZONE szektorba biztosít belépést (a küzdőtér teljes területére). STANDARD SEAT ülőhelyet négy árkategóriában lehet váltani: IV. osztály – 99 lej, III. osztály – 109 lej, II. osztály – 129 lej, I. osztály – 149 lej. Az árak július 26-ig érvényesek.
 
A DISCO ’80 eseményről és a jegyvásárlásról szóló további információkért látogasson el a rendezvénysorozat hivatalos weboldalára (www.discoteca80.ro), vagy keresse fel az esemény Facebook oldalát.  

Hirdetés