„Geci PSD!”
pazs
2017. február 1. szerda, 14:14
Egész éjszaka kínlódtak, hogy kitaláljanak valami vicceset, de csak nyomdafestéket nem tűrő dolgok jutottak eszükbe.

Alighanem mérföldkőhöz érkezett a Times New Roman nevű szatirikus portál – a Hírcsárda román megfelelője, csak annál jobb – a Btk. módosítása miatt.

Mint írják, az esti tüntetés után tartottak egy szerkesztőségi gyűlést, hogy kitaláljanak valami vicces anyagot ma reggelre, de emberfeletti erőfeszítéseik dacára nem jutott eszükbe a „Geci PSD”-nél jobb ötlet. Illetve volt még néhány hasonló ötletük Dragneának, Grindeanunak és Iordachénak címzett „jókívánságokra”, de vannak annyira illemtudók, hogy azokat ne írják le, mert nemcsak a nyomdafesték, de az internet sem bírja el.

Azt viszont elárulják, hogy ma este is mennek tüntetni a kormány ellen, ahol teli torokból kiabálhatják a PSD fentebb említett minősítését meg más szalonképtelen jelszavakat a „vörös pestissel” kapcsolatban. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy tartsanak velük. És ez nem vicc.
 

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.