féltékenység
fsandor
2017. január 23. hétfő, 12:26
Megölte volt barátnőjét, egy másik személyt megsebesített.

Kihallgatása után őrizetbe vette a Maros megyei ügyészség azt a férfit, aki vasárnap este egy vadászpuskával lelőtte volt kedvesét egy másik férfit pedig megsebesített egy marosvásárhelyi lokálban.

A tettest nem sokkal a lövöldözés után, a helyszíntől néhány kilométerre fogták el vasárnap este. A 30 éves, büntetett előéletű férfi az ügyészségi szóvivő szerint nem működött együtt a kihallgatás során.

A férfi a bár ablakán lőtt rá kétszer a sörétes vadászpuskával volt élettársára, aki a bár alkalmazottja volt. A nőt a mellkasán találták el a lövések, egy másik személy pedig a lábán sebesült meg. A súlyosan megsebesült 28 éves nőt kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni. Árván maradt két és fél éves kisgyerekének a támadó az apja.

A hatóságok a lövöldözés helyszínétől néhány utcányira, egy ház udvarán találták meg a fegyvert. Azóta megállapították, hogy a gyanúsított néhány nappal korábban, illegálisan vásárolta a puskát.
 

comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.