Farkas Loránd a Livingroomban

Meglessük, milyen, amikor Lóri szerepet játszik, gitáron játszik, teniszlabdával játszik, musicalt játszik, apukát játszik, házigazdát játszik, gyerekekkel játszik, társasjátékot játszik.
Hirdetés
Folytatódik a Livingroom beszélgetéssorozat a kolozsvári színházban – tudatja a színház közleménye. A január 21-én, szombaton este 22 órától, a Légy jó mindhalálig című előadás után kezdődik a tizenhetedik ilyen beszélgetés, amelynek meghívottja ezúttal Farkas Loránd, akit Laczkó Vass Róbert és Vajna Noémi faggat majd. 
 
Az est zenei aláfestését Balla Szabolcs, Viola Gábor, Ferencz Áron és Szép András biztosítják, az ínyencségeket Orbán Attila segítségével Laczó Júlia készíti.
 
Minél jobban igyekszünk megismerni valakit, annál inkább kiderül, mennyire nehéz ez a feladat. Olyan, mint a tudomány paradoxona (hiszen az emberismeret is kicsit paradoxon): minél többet tanulunk, annál kevesebbet tudunk. Most azonban Farkas Lorándot hívtuk a Livingroom vendégasztalához. Vajon a barátai közül hányan mondhatnák lelkifurdalás nélkül, hogy kellőképpen megismerték őt? Nyilvános és magánbeszélgetések sorozata sem lenne elegendő hozzá. 

Mi sem vállalkozunk a lehetetlenre, pusztán kísérletet teszünk arra, hogy meglessük, milyen, amikor Lóri szerepet játszik, gitáron játszik, teniszlabdával játszik, musicalt játszik, apukát játszik, házigazdát játszik, gyerekekkel játszik, társasjátékot játszik, egyáltalán: milyen, amikor Lóri játszik – hiszen önzetlen játékosnak ismerjük. De bekukucskálunk a kulisszák mögé is, hogy kiderítsük, mit mutat meg onnan. Vajon milyen Lóri, amikor nem játszik?
 
– írja Laczkó Vass Róbert és Vajna Noémi az est beharangozójában.  

Hirdetés