Ismét Romániát fikázzák az amerikai világutazók (VIDEÓ)

Nem találnák ki, mire bukkant a két vlogger Horvátországban.
Hirdetés

Emlékeznek még Audreyre és Harryre, a két chicagói világutazó vloggerre? Ők azok, akiknek sikerült fél Romániát magukra haragítaniuk azzal, hogy romániai utazási élményeikről meglehetősen keresetlen szavakkal számoltak be a YouTube-on elérhető videóikban.

Kolozsvár felé tartó vonatútjukról például így számoltak be: „A vonatos utazás hosszú, forró és szagos volt. Őszintén mondva, szagos volt. Nem feltétlenül maga a vonat, hanem az emberek a vonaton. Büdösek.”

A két fiatal ezúttal Horvátországban bolyong, legutóbb csütörtökön jelentkeztek videóbeszámolóval Makarskából, az Adria partjáról, ahol még mindig irigylésre méltóan napsütéses az idő. Már a videónak nagyjából a közepén is elhelyeztek egy Romániának címzett fricskát (a „főszereplő” egy galamb, aki letojta Harry székét, Audrey pedig azt vélelmezi, hogy Romániából jött bosszút állni), de az igazi „döfést” a végére tartogatták.

Az amerikai utazóknak ugyanis sikerült Horvátországban rábukkanniuk egy olyan fehér falra, amelyre valakik ezt a feliratot festették: ‘U’ Cluj România (Kolozsvári ‘U’, Románia).

„Ki az, aki ilyesmire képes?” – teszik fel a kérdést mélységes felháborodottsággal.

Hirdetés