Na, ki jár a híres klúzsnapokai egyetemre?

Az se akármi, hogy melyik híres klúzsnapokai egyetemre.
Hirdetés

Kedves Olvasó, örömtől repeső szívvel tudatjuk: igazi sztárral gazdagodik Kolozsvár egyetemi közössége. (Kár, hogy nem vált közhírré előbb, mert ezzel az infóval talán elnyerte volna Kolozsvár a kultfővárosi címet.)

Elena Udrea asszony ugyanis eldöntötte: a Kincses Városban fog továbbtanulni és a BBTE Ortodox Teológia karán kezdi idén ősztől mesteri tanulmányait.

A volt turisztikai miniszter és politikai botrányhősnő kijelentette: „Azért választottam épp a pasztorális tanácsadást, mert szeretnék segíteni a lelki és spirituális problémákkal küszködő embereken, a vallás módszereivel is. A jövőben talán be is iratkozom egy egyetemre, de jelenleg a mesteri képzés mellett döntöttem, hogy minél hamarabb segíthessek a rászorulókon (…) a halálban nincsenek ateisták. Az Úr egy adott pillanatban mindannyiunkat az Ő színe elé rendel.” Hát, nincsenek szavaink.

Elena Udrea annak rendje s módja szerint felvételizett az ortodox teológia mesterképzésére, és 8.20-as átlaggal be is jutott a négy államilag támogatott hely egyikére.

Fotó forrása: dailymail.co.uk

Hirdetés