Hogyan köszöntötte Dragnea a 44 éves Victor Pontát?

Ma van a szülinapja a majdnem volt doktornak.
Hirdetés

„Élj sokáig, Victor! Legyen jobb és igazságtalanságok nélküli éved!” – ezzel a Facebook-bejegyzéssel és egy közös fotóval köszöntötte Liviu Dragnea, a PSD elnöke Victor Pontát, aki ma tölti 44. életévét.

És hát rá is fér a jókívánság Pontára, akinek nemrég miniszteri rendelettel megvonták doktori címét (még nem végleges, mivel Ponta megtámadta a döntést a bíróságon), ráadásul bűnvádi eljárások is folynak ellene. Dragnea pedig tudja jól, mit beszél, ő ugyanis szintén áldozata az „igazságtalanságoknak”, őt ugyanis jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték amiatt, hogy az államfő leváltásáról rendezett 2012-es népszavazáson politikai befolyásával visszaélve csalásra bujtotta fel a választási bizottságok tagjait.

Ponta szintén Facebook-bejegyzésben köszönte meg a jókívánságokat. Azt írta, hogy a következő évek jobbak legyenek, mint az eddigiek (mélységesen megértjük), hogy reméli, több jót tesz majd, mint eddig (ezt is nagyon megértjük), hogy kevesebbet hibázik (ajjaj!) hogy érettebb és önzetlenebb lesz (itt kezdtünk el könnyezni) és hogy nem hagyja, hogy az önző és felületes emberek ismét becsapják és kihasználják (ez igen!).

 

Hirdetés