70 ezren tomboltak az Untold fesztivál első napján

A napi jegyeket alig nyolc óra alatt kapkodták el.
Hirdetés

Az idei Untold fesztivál első napján mintegy 70 ezren tomboltak – számolnak be a szervezők. A nagyfokú érdeklődést mi sem támasztja alá jobban: kevesebb, mint nyolc óra alatt elfogyott az a plusz ezer napijegy, amit kiegészítésképpen árusítottak. Az éjszaka folyamán fellépett többek között a Faithless, mely most látogatott el először Romániába. Maxi Jazz és Sister Bliss, a formáció tagjai a sajtótájékoztatón azt mondták, lenyűgözte őket a színpad, Romániát pedig egy energiával teli, kedves emberek által lakott országnak ismerték meg.

A számos szakmai díjjal kitüntetett holland elektronikus zenész, Fedde le Grand, aki a tavaly is fellépett az Untoldon, türelmetlenül várta már, hogy Kolozsvárra jöhessen, mivel jó tapasztalatai voltak tavaly a fesztiválon. Elég csak azt megemlíteni, hogy kolozsvári koncertjének a felvételét felhasználta a 2015-ös turnéin is.

A fesztivál hivatalos megnyitóját egyébként tűzijátékok, az Untold történetének ismertetője és himnusza cifrázta. Az éjszaka folyamán az Ursus Untold Arénában fellépett még a Naughty Boy, Tiesto és Dimitri Vegas&Like Mike. A többi színpadon Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People koncerteztek.

Hirdetés