Újabb brutális támadás egy idős nő ellen Szatmárban

Ez már a sokadik ilyen bűncselekmény rövid időn belül.
Hirdetés

Miután kiderült, nincs mit elraboljon, megvert és megerőszakolt egy idős nőt Sárközújlakon egy helybéli férfi. Csak az idén ez a negyedik olyan eset, amikor idősekhez törnek be és bántalmazzák őket Szatmár megyében.

A 34 éves férfi február 28-án, vasárnap hajnalban hatolt be erőszakkal a 76 éves nő házába. A riadt nőt fenyegetni kezdte és azt követelte, adja át neki az összes pénzét. Miután rádöbbent, hogy a nénitől semmit nem tud elrabolni, a férfi feldühödött, bántalmazni kezdte szerencsétlen áldozatát, majd megerőszakolta.

A nénit sérülései miatt kórházba kellett szállítani, azóta is orvosi felügyelet alatt áll.

A rendőrség órákon belül azonosította és elfogta az elkövetőt. V. Antont bíróság elé állították, amely hétfőn elrendelte a férfi 30 napos előzetes letartóztatását. Rablási kísérlet és nemi erőszak a vád ellene.

Hirdetés

Csak februárban ez a harmadik, idén pedig már legkevesebb a negyedik olyan eset, amikor idősekhez törnek be és bántalmazzák őket Szatmár megyében.

A legsúlyosabb következményekkel járó hasonló eset tavaly szeptemberben történt Mikolában, amikor egy 81 éves néni belehalt a rablók által okozott sérüléseibe. Kiderült, a gyilkosok 13, 16 és 19 évesek voltak.

Hirdetés