„Legyen vonzó és intelligens”

Sajtótájékoztatón jelentette be egy politikus, hogy barátnőt keres. Nem, nem vicc.
Hirdetés

Előbb arra gyanakodtunk, hogy ez valami médiahekk, de aztán végignéztük a videót, és meggyőződtünk, hogy az ürge halál komolyan gondolja.

Marius Bogdan Crăcea, a Népi Mozgalom Pártja (PMP) giurgiui városi szervezetének elnöke sajtótájékoztatón közölte: reméli, hogy a médianyilvánosság is segítségére lesz abban, hogy barátnőt találjon magának.

A párkeresést azzal indokolta, hogy közelednek az önkormányzati választások, erre pedig „minden szempontból” fel kell készülnie.

„Remélem, hogy a média segítéségével ideális giurgiui polgármesterjelöltté váljak. Az lenne a legjobb, ha a jövendő barátnőm az igazságszolgáltatásban, a bíróságon, az ügyészségen dolgozna, de ez túl szigorú követelmény. Így hát az alapfeltételek: legyen vonzó és intelligens” – mondta a magányos politikus.

Azt is elmondta, hogy az érdeklődő nők megkereshetik a Facebookon vagy a pártszékházban is megadhatják az adataikat.

Hirdetés

Megemlítette, hogy az idei évre szóló horoszkópja szerint 2016-ban karrierje felível és meg is nősül.

A sajtótájékoztatón videó is készült, megnézhető itt.

A politikust egyébként azonnal kizárták a pártból. Crăcea éppen egy televíziónak nyilatkozott telefonon, amikor bekapcsolták a Giurgiu megyei PMP elnökét, aki „rémisztő esetnek” nevezte a történteket és közölte: a megyei pártvezetés megvonta Crăcea PMP-tagságát.

Hirdetés