Terror Siculorum
MTímea
2015. december 29. kedd, 18:02
Wass Albert köteteket és nemzeti zászlókat foglaltak le. A fiatalt Bukarestbe viszik kihallgatására.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) erdélyi elnöke, Szőcs Zoltán kézdivásárhelyi otthonában tartott házkutatást kedd délután a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT). A házkutatás tényét a szervezet Facebook-oldala közölte, majd a hatóságok is megerősítették a hírt a sajtónak.

Az Alfahír úgy tudja, hogy Szőcs a menyasszonyánál tartózkodott egy faluban, amikor érte mentek a DIICOT emberei, és elhurcolták a kézdivásárhelyi lakására, hogy átkutassák. Állítólag a DIICOT átkutatta Szőcs nagymamájának házát is. 

Szőcs Zoltán egyébként Franciaországban tartózkodott a terrorizmussal gyanúsított Beke István őrizetbe vétele idején, amikor is az Átlátszó Erdély készített vele interjút, valószínűleg ezt követően jött haza.

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?