Iron Maiden - A Christmas Cheers

Merry Christmas from Iron Maiden!

Posted by Iron Maiden on Tuesday, December 22, 2015
pazs
2015. december 23. szerda, 20:03
A legendás brit metálegyüttes rendhagyó karácsonyi videóval rukkolt elő.

Nem tagadjuk, hogy szerkesztőségünkben az egy négyzetméterre eső rockerek száma elég magas. Úgyhogy rögtön kiszúrtuk a nemrég új albummal jelentkező Iron Maiden ünnepi videóját. A videó „sztorjia” kissé csúfondárosan ötvözi a Maidenre jellemző történelem előtti fantasy-mitológiát a karácsonyi ünnepkör elemeivel.

És ami különösen melengeti a szívünket: a videó végén nyolc nyelven követik egymást az ünnepi jókívánságokat megfogalmazó feliratok – olyan világnyelveken, mint az angol, a német, a francia, az orosz... és a magyar.

Kellemes karácsonyt, Dickinson mester! :))

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/13182
A románok, a maguk balkániságával berobbantak Európába, a legmagasabb szinten. És tessék, a szerző szerint a renitens, rebellis Magyarország ott is jobban teljesít!
Három nap alatt jó sokat repül helikopterrel és repülővel.
Amint az várható volt, a szövetség 33+10 tulipánossal vág neki az európai parlamenti választásoknak.
Miért is van az, hogy annyi ön- és közveszélyes tragacs gurul a mioritikus haza közútjain? Az ember elolvassa a cikket, és örökre elmegy a kedve a használt autóktól.
Az abszurditás határát már rég túllépte ez az ügy, de még mindig lehet fokozni.
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
A századik válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs passzaiból születtek a horvátok elleni gólok.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.